INFORMATII DESPRE LIVRARE
Taxa de livrare este 19.99 RON. Comenzile cu valoare mai mare de 299 RON beneficiaza de transport gratuit.
Produsele comandate se livreaza prin curier rapid pe intreg teritoriul Romaniei, in 24-48 ore, astfel:
Luni - Joi (pana la ora 13.00) - Comenzile vor fi expediate in cursul zilei respective, livrarea fiind efectuata de catre firma de curierat, in urmatoarea zi lucratoare.
Vineri (pana la ora 13.00) - Comenzile pot fi expediate in cursul zilei si livrate in cursul zilei de Sambata numai in cazul in care doriti aceasta (va rugam sa faceti precizarea in momentul lansarii comenzii). In caz contrar, livrarea va fi efectuata in urmatoarea zi lucratoare.
Vineri (dupa ora 13.00) - Duminica - Comenzile vor fi expediate in cursul zilei de Luni, urmand ca livrarea sa fie efectuata in urmatoarea zi lucratoare.

In cazuri exceptionale, pot exista intarzieri pentru anumite localitati din mediul rural.

Totusi, din motive independente de noi, pot exista perioade de varf (Ex: Craciun, Paste, Revelion) sau de conditii climaterice nefavorabile (in special sezonul rece) in care livrarile pot intarzia.


IMPORTANT


In momentul livrarii va rugam sa verificati faptul ca ambalajul in care sunt transportate produsele este sigilat, nedeteriorat  si poarta documentul de expeditie AWB.

Daca observati nereguli sau considerati ceva suspect in legatura cu coletul, va rugam sa ne sunati imediat pentru a putea refuza primirea acestuia. In acest caz, este obligatoriu  sa specificati pe documentul de expeditie AWB motivele refuzului.

 

Pentru orice detalii, informatii suplimentare sau reclamatii va rugam sa ne contactati.