DESPRE NOI

Cottonella.ro  este un magazin online ce ofera  produse 100% din bumbac de cea mai buna calitate, atat pentru casa  cat si diferite  alte activitati. 

Motivatia noastra este clientul. Una din principalele misiuni ale cottonella.ro este de a indeplini necesitatile clientilor nostri prin calitate superioara si gama variata de produse. Astfel, in afară de sute de produse descrise în detaliu și fotografiate, clienții pot găsi pe site-ul nostru și sfaturi practice dar și informații despre cele mai noi tendințe.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. In fiecare sezon, colectia este revizuita sau chiar schimbata in intregime, aducand un plus de placere clientelor fidele. Colectiile nostre satisfac indeaproape intreaga sfera de necesitati si rasfaturi.

Suntem onorati  sa raspundem oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra,  care in mod cert va va aduca reale satisfactii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care vom raspunde prompt.

La noi puteti face cumpărături pentru întreaga familie pentru că oferta noastră cuprinde produse pentru femei, bărbați și copii. Repede, sigur și cel mai important fără să ieșiti din casă.

Echipa Cottonella.ro  va sta la dispozitie!