CUM CUMPAR


Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, va oferim mai multe modalitati de a comanda produsele dorite. Comenzile pot fi facute direct on-line din magazinul cottonella.ro  sau telefonic, in functie de disponibilitatea dvs. 


Pentru a putea beneficia in totalitate de avantajele puse la dispozitie de cottonella.ro, va invitam sa deveniti membru al Cottonella Club. Astfel din momentul inregistrarii, veti beneficia de discounturi si alte promotii, fiind totodata la curent cu toate noutatile oferite. In calitate de membru al Cottonella Club, veti putea beneficia de alte campanii speciale, realizate in exclusivitate pentru membrii Clubului.

COMANDA ON-LINE

Selectarea produselor

Folosind meniul, navigati printre categoriile de produse. Daca stiti exact ce produs va intereseaza, puteti introduce cuvantul in campul “Cauta”. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, selectati dimensiunea sau marimea acestuia (daca exista aceasta optiune), cantitatea dorita si apasati pe butonul "Adauga in cos"

Cosul de cumparaturi

Odata adaugate produsule, veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista acestora, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate. Mai departe, va puteti intoarce si continua cumparaturile sau sa finalizati comanda.

Formular comanda
Pentru a comanda produse alese, apasati butonul “Comanda”.
Procesul de plasare al comenzii se desfasoara in intregime la acest pas. Aici va trebui sa introduceti adresa de facturare, adresa de livrare (daca este diferita de cea de facturare), sa selectati metoda de transport si cea de plata.

Pentru a plasa comanda ca si anonim (fara a creea cont), va rugam selectati optiunea “Comanda fara cont.”. Daca in orice moment doriti ajutor din partea echipei Cottonella.ro, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau sa ne trimiteti un email la info@cottonella.ro.


Felicitari!

Comanda dumneavoastra a fost finalizata cu success.

Un e-mail de confirmare al comenzii este trimis automat pe adresa dumneavoastra e-mail folosita pentru a efectua comanda.


COMANDA TELEFONICA

Orice comanda se poate efectua si telefonic la nr. de telefon 0753.355.553; 0722.355.553

Programul de lucru este: Luni-Vineri intre orele 9 si 18.